Diari Més

En Comú Podem

Domènech demana a Tarragona la dimissió del ministre Fernández Díaz

L'acusa de ser un «delinqüent i un corrupte» per la filtració sobre la suposada invenció de dades que incriminaven a dirigents de CDC i ERC

El cap de llista d'En Comú Podem, Xavier Domènech, amb Hervé Falciani.

Domènech demana a Tarragona la dimissió del ministre Fernández DíazEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de llista d'En Comú Podem, Xavier Domènech, ha demanat la dimissió del ministre de l'Interior i candidat del PP per Barcelona, Jorge Fernández Díaz, al qual ha acusat de ser «delinqüent»i«corrupte».

Domènech ha fet aquestes declaracions després d'un míting a Tarragona arran de la publicació d'unes informacions sobre converses gravades de Fernández Díaz amb el director de l'Oficina Antifrau de Catalunya (OAC) per a, presumptament, obtenir dades comprometedores contra dirigents d'ERC i CDC.

«Cada vegada està més clar que el PP és un partit articulat per la corrupció i que Fernández Díaz ha comès un delicte gravíssim i, per tant, no podem esperar res més que la dimissió de Fernández Díaz com a ministre i com a candidat i si això no es produeix, el 26J En Comú Podem ens comprometem a guanyar per fer fora al PP del govern», ha afegit el candidat.

En la seva intervenció, Domènech ha recorregut a aquestes informacions per advertir a ERC i CDC que «el PP existeix a Catalunya, encara que sigui residual».

Per a Domènech, la prova d'aquesta existència rellevant és que «quan et despertes al demà et trobes amb el Tribunal Constitucional, somies que no existeix i al matí et despertes amb la reforma laboral, somies una altra vegada i et despertes amb que han ordenat que s'investiguin casos de corrupció específics contra CDC i ERC per danyar-los electoralment».

I ha afegit: «Clar que existeix el PP i com nosaltres no neguem la realitat farem fora el PP».

tracking