Diari Més

En Comú Podem es compromet a derogar el Pla de Conca de l'Ebre i a desmantellar el Castor si governa

L'eurodiputat Ernest Urtasun fa campanya a les Terres de l'Ebre posant de relleu les darreres accions fetes a Brussel·les

L'eurodiputat Ernest Urtasun, mirant el seu telèfon mòbil, amb el candidat número 2 pel Senat d'En Comú Podem per Tarragona, el tortosí Jordi Jordan, amb la carpa de la coalició al fons.

En Comú Podem es compromet a derogar el Pla de Conca de l'Ebre i a desmantellar el Castor si governaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En Comú Podem s'ha compromès a derogar el Pla de Conca de l'Ebre i a desmantellar la plataforma Castor si governa a l'Estat espanyol. Així ho ha assegurat l'eurodiputat Ernest Urtasun aquest dilluns on ha fet campanya per la coalició des de Tortosa. Urtasun ha destacat les darreres accions que s'estan duent a terme a Brussel·les sobre aquests dos projectes que afecten les Terres de l'Ebre, i ha destacat el compromís d'En Comú Podem amb el territori. Urtasun ha recordat que aquest mateix dimarts es presenta l'informe de la comissió de Peticions sobre el Pla de Conca de l'Ebre, després de la visita d'eurodiputats al delta de l'Ebre, i que si bé ja és «crític»esperen que en el període d'esmenes que s'obre fins el 13 de juliol es pugui endurir exigint la retirada d'aquest planejament.

Urtasun, que ha fet campanya acompanyat del número 5 al Congrés per Tarragona, Vicent Pruñonosa, i el número 2 al Senat, el tortosí Jordi Jordan, ha assegurat que si En Comú Podem governa derogarà el Pla de Conca de l'Ebre i canviaran tota la política hidràulica que ha dut a terme el PP.

Una altra de les qüestions que afecten les Terres de l'Ebre és el projecte Castor. L'eurodiputat ha assegurat que s'està treballant en diversos fronts a Europa per intentar aturar la indemnització milionària, i s'ha compromès que si En Comú Podem governa impulsaran que hi hagi un desmantellament definitiu de la planta com reclama la Plataforma en defensa de les Terres del Sénia.

tracking