Diari Més

Televisió

El reusenc i l'extremenya són els primers en divorciar-se a 'Casados a Primera Vista'

L'amor no ha triomfat per la parella formada per Jaume Martí i Ruth Villanueva

Jaume Martí es casa amb l'extremenya Ruth Villanueva.

Un reusenc es casa a primera vista a Cancún en un reality d'Antena 3Antena 3

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El reusenc Jaume Martí i Ruth Villanueva, de Cáceres, participants del programa d'Antena 3 'Casados a Primera Vista', han decidit posar punt i final al seu matrimoni abans de finalitzar l'emissió de la tercera temporada del reality. Es converteixen, així, en la primera parella que en aquesta edició decideix no continuar endavant amb el que es va iniciar amb un casament a cegues.

Segons exposava Ruth en el capítol emès aquest passat dilluns, les mentides del Jaume haurien posat en perill el matrimoni. Per aquest motiu, la d'Extremadura va citar el reusenc a un sopar per mantenir una seriosa conversa. El punt central, la mentida que el Jaume va dir el dia del casament: «M'agrada el teu cos», li va assegurar a la Ruth, tot i que no ho pensava. «No m'agrada, però en aquell moment vaig ser cavallerós», es justificava el de la capital del Baix Camp. Després de la discussió, el reusenc es va aixecar de la taula i va deixar a la Ruth amb la paraula a la boca. I en sortir per la porta, va acomiadar-se amb la frase «a cascarla, guapa». Finalment, els dos van firmar els papers del divorci per mutu acord.

El vídeo de l'última conversa entre els dos es pot veure a través del següent enllaç, mentre que el moment en el qual van firmar els papers del divorci és aquest.

tracking