Diari Més

Consum

Curtmetratge d'Audi per reflexionar sobre els estereotips en les joguines

Audi España ha iniicat una campanya de Nadal per conscienciar sobre la necessària eliminació de les diferències de gènere aplicades als nens

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Disponible a youtube, el curtmetratge produït per Audi en aquesta campanya de Nadal narra la història d’una nina que, per casualitat, acaba conduint un esportiu.

Segons ha indicat la companyia automobilística en un comunicat, el curt evidencia «alguns estereotips de gènere més comuns associats al món de la joguina» i la distància que encara hi ha «al món de la conducció, que comença en la infantesa amb la creença que només els nens poden jugar amb els cotxes».

A més del curtmetratge, Audi España ha llançat una edició limitada amb els joguets protagonistes de la història: un cotxe esportiu conduït per una nina.

Per al director de Comunicació i RREE d’Audi España, Ignacio González, amb aquesta campanya la marca pretén «col·laborar a favor de la difusió d’un model social més igualitari, començant pels nens i les nenes, els conductors i conductores del futur.»

Les joguines es poden aconseguir també a través del lloc web:http://www.cambiemoseljuego.com.

Imatge del curt de la campanya d'Audi

Curtmetratge d'Audi per reflexionar sobre els estereotips en les joguines

tracking