Diari Més

Tecnologia

Apple presenta, aquest dimecres, la nova generació de l'Iphone

La companyia, alhora, desvetllarà altres productes

Apple presenta, aquest dimecres, la nova generació de l'Iphone

Apple presenta, aquest dimecres, la nova generació de l'IphoneDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una críptica invitació enviada la setmana passada als mitjans de comunicació, amb cercles de colors sobre un fons negre, va ser la manera amb la qual Apple va deixar entreveure que aquestdimecresdesvetllarà els seus nous productes, inclosa la nova generació de l'iPhone.

«Ens veiem el 7» va ser el breumissatge que oferia la companyia, la més valuosa del món per capitalització borsària, per al seu tradicional esdeveniment de setembre, en el qual s'espera la presentació dels successors de l'iPhone 6 i 6S Plus, possiblement denominats iPhone 7 i iPhone 7 Plus.

La principal novetat d'aquest nou dispositiuapunta cap a l'eliminaciódel jack per a auriculars, un fet que el fariamés prim que el model actual. Unespai que pel que sembla Apple ha preferit utilitzar per reduir el grossor del dispositiu, en lloc d'afegir una mica més de bateria.

Una de les altres expectatives que es confirmarà, aquest dimecres,serà la càmera dual de l'iPhone 7 Plus, a banda de la possibilitat d'incloure la càrrega ràpida i del nou color, Deep Blue, que vindria a substituir al space grey: un color amb poco acceptació entre els usuaris.

tracking