Diari Més

Societat

Maya, la gossa que es nega a abandonar l'hospital alacantí on hi ha la seva propietària

De raça Akita Inu, està des de diumenge esperant la intervenció d'apendicitis de la seva mestressa

La gossa Maya s'està a les portes de l'hospital d'Elda des de diumenge.

Maya, la gossa que es nega a abandonar l'hospital alacantí on hi ha la seva propietària20 minutos/Valle de Elda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una gossa de dos anys de la raça Akita Inu que respon al nom de Maya, des de diumenge passat 28 d'agost espera a la porta de l'Hospital general d'Elda a Alacant a que surti la seva propietària, la jove de 22 anys Sandra Iniesta, que va ser intervinguda d'urgències d'una apendicitis quan cobria el trajecte de Granada a Barcelona al costat del seu pare i l'animal.

Maya es nega a moure's d'allí i el pare de la seva propietària i part del personal del centre hospitalari li ofereixen aigua, menjar i companyia, mai està sola. Alguns treballadors del centre s'han ofert a portar-la-hi a casa fins que donin l'alta a Sandra, però ella prefereix que Maya estigui prop d'ella. Va ser l'Hospital d'Elda el que va donar a conèixer el cas el passat 30 d'agost publicant una foto de Maya a la seva pàgina de Facebook acompanyada del següent text: «L'Hospital General Universitari d'Elda té un visitant molt especial. Aquesta gosseta Akita Inu està des de fa dos dies en la porta de l'hospital esperant al fet que es restableixi la seva jove propietària, ingressada al nostre centre. Encara que la lleialtat és característica d'aquesta raça, ens ha sorprès a tod@s gratament. Esperem que aviat estiguin juntes de nou!».

Segons declaracions recollides en el setmanari Valle d'Elda per treballadors del centre «és molt bona, és l'atracció de l'Hospital, és tan afectuosa que ens deixa acariciar-la i donar-li de menjar. No solament es porta bé amb nosaltres, sinó amb els usuaris que entren i surten d'Urgències.

tracking