Diari Més

noves tecnologies

WhatsApp estrenarà 72 noves emoticones

Sortiran a finals de juny i tindran una gran influència dels Jocs Olímpics de Rio 2016

WhatsApp estrenarà 72 noves emoticones

WhatsApp estrenarà 72 noves emoticonesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’aplicació de missatgeria instantània WhatsApp tindrà més d’una setantena de noves emoticones a finals de juny. Unicode Consortium, l’organisme que controla les normes universals de software per lletres i caràcters, ha presentat 72 noves emoticones per WhatsApp. Les noves emoticones, que es donaran a conèixer a finals d’aquest mes, s’incorporen a temes que ja existien anteriorment com per exemple els aliments, animals o expressions facials.

Pel que fa a l’alimentació, s’introdueix entre altres, un alvocat, una amanida, un ‘panqueque’, una barra de pa, i l’esperada paella que ja es va anunciar anteriorment.

Influència dels Jocs Olímpics 2016

La principal novetat d’aquesta actualització és la introducció dels emojis esportius que coincidiran amb la celebració dels Jocs Olímpics de Rio 2016. En aquest apartat s’introdueixen emoticones inspirades amb diferents disciplines esportives com les arts marcials, la boxa, la gimnàstica rítmica, el hockey, l’esgrima o el waterpolo i també un fet tant característic com les medalles d’or, plata i bronze.

tracking