Diari Més

Estafa

Tres anys i mig de presó pel locutor que va estafar al pare d'una nena malalta

Va estafar més de 9.000€ a través d'una falsa campanya solidaria per recaptar donacions particulars

Tres i mig de presó pel locutor que va estafar al pare d'una nena malalta

Tres i mig de presó pel locutor que va estafar al pare d'una nena malaltaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Audiència de Barcelona ha condemnat a tres anys i sis mesos de presó al locutor de Radio Real Betis Balompié que l’any 2010 va estafar al pare d’una nena malalta que necessitava tractaments molt cars. El locutor va idear una falsa campanya solidaria per poder recaptar fons per la nena que finalment va morir.

La condemna s’ha produït aquest dilluns en una vista a l’Audiència de Barcelona desprès d’arribar amb un acord de conformitat entre les dues parts. La fiscalia, en un principi, demanava sis anys de presó per l’acusat però aquest ha aconseguit una rebaixa de la pena al reconèixer el delicte d’estafa agreujada.

L’acusat va contactar al setembre de 2010 amb el pare de la nena i va promoure una campanya per recaptar donacions de particulars a través d’una pàgina que es va crear a Internet. Daniel D. va obrir diverses comptes Paypal que estaven associades a comptes bancaris de la seva titularitat i a través de les quals va arribar a recaptar més de 9.000€.

El locutor haurà de tornar els diners a Radio Real Betis Balompié, que va decidir avançar els 9.000€ al pare. La sentència també obliga a pagar una multa de més de 1.350€ a Daniel D. que va ser acomiadat de la ràdio desprès de produir-se els fets.

tracking