Diari Més

Moda

La invasió groga: la biker del Zara

La biker ha aconseguit perfils de Facebook i Instagram i una il·lustració de 'Moderna de Pueblo'

La invasió groga: la biker del Zara

La invasió groga: la biker del ZaraZara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Totes les temporades hi ha una peça de roba que s’esgota, aquesta temporada Internet és de color groc. Si fas un cop d’ull als blogs de moda, a les revistes del cor, a les xarxes socials Faceebook o Instagram o els diaris tradicionals es pot comprovar que jaexisteix aquesta plaga. La ja famosa jaqueta del Zara, que ja és un fenomen viral, ha revolucionaten els darrers mesosel món de la moda i les xarxes socialscreant dues postures: o l’estimes o la odies.

Quan un fenomen es fa viral sempre va molt lligat amb la parodia i aquest és el cas de la simple peça de roba que ha aconseguit tindre un perfil de facebook amb ‘Víctimas de la Chaqueta Amarilla de Zara’ que ja té més de 9.000 seguidors o un a instagram amb ‘@chaquetaamarillazara’ que compta amb més de 400 seguidors i ‘@yellowjacketofificial’ amb més de 900. També ha tingut presència a Twitter convertint-se en trending tòpic amb el hastag #chaquetaplaga.La famosa il·lustradora ‘Moderna de Pueblo’ no ha volgut quedar-se enrere i també ha dedicat una il·lustració a la jaqueta anomenant-la ‘Yellow is the new black’.

On radica l’èxit d’aquesta jaqueta? No existeix una ciència exacte però si molts motius que influeixen. En primer lloc situaríem l’accessible preu de la biker, 39,95€. En segon lloc el color, així doncs ens oblidem de la típica jaqueta negre de tot l’hivern i renovem amb un color cridaner com pot ser el mostassa. I finalment afegim que moltes bloggers l’han catalogat com el ‘must have’ de la temporada.

La invasió groga: la biker del Zara

La invasió groga: la biker del ZaraModerna de Pueblo

La invasió groga: la biker del Zara

La invasió groga: la biker del ZaraZara

tracking