Diari Més

Equipaments

L'Ajuntament de Sarral augmenta l'oferta esportiva amb un gran parc de cal·lestènia

El Campus Esportiu d'Estiu obrirà portes després de Sant Joan i durant quasi dos mesos, i s'hi podrà practicar tot tipus d'esports i fer sortides

Nou parc de cal·lestènia, situat al costat de la pista de pàdel.

L'Ajuntament de Sarral augmenta l'oferta esportiva amb un gran parc de cal·lestèniaAjuntament de Sarral

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La zona esportiva municipal de Sarral afegeix nous equipaments que possibiliten la pràctica esportiva per a tothom, a través de l'ampliació de l'oferta. A la pista de pàdel estrenada aquest final d'hivern, i que és un èxit de demanda, dilluns vinent s'hi suma poder fer un conjunt d'exercicis en el nou parc de cal·lestènia. Situat just al costat de la pista de pàdel, el parc consta de diferents estructures - com ara barres, escales o bancs – amb els quals es fan exercicis per enfortir els músculs de tot el cos, tant el tronc superior com l'inferior. Els exercicis es fan individualment i un cartell situat al parc en fa suggeriments. La instal·lació ha tingut un cost de 14.200 euros, ja que el terra s'ha hagut de posar de cautxú per evitar impactes, i és finançada íntegrament per l'Ajuntament de Sarral.

El regidor d'Esports, Ricard Miquel, explica: «El parc va sortir com a una de les opcions d'equipaments esportius que encara no tenia Sarral preferida pels joves, en una enquesta que va realitzar l'Oficina Jove de la Conca de Barberà. Així que l'hem triada per anar completant la zona esportiva. Seguirem sumant-hi oferta i abans de l'estiu, esperem que ja estigui en funcionament una pista per a la pràctica del monopatí, que també és una de les demandes del jovent».

D'altra banda, el 28 de juny obrirà portes el Campus Esportiu d'Estiu, enfocat a la canalla de P3 a 6è de primària. El campus oferirà una oferta esportiva i lúdica completíssima fins al 13 d'agost, els dies feiners entre les 9 del matí i la 1 del migdia. «Esperem que també enguany el campus gaudeixi de la gran acceptació dels anys anteriors, que atrau a més d'un centenar d'infants i adolescents. A més de la pràctica de diferents esports, també intentem introduir-hi l'anglès com a llengua vehicular, i ensenyem rutines saludables referents a l'alimentació, protocols de seguretat i higiene i el benestar personal», explica Miquel.

Per evitar desplaçaments, cal fer una preinscripció online a https://ja.cat/campus2021sarral. Un cop feta, es rebrà un correu on consta tota la documentació a aportar pels interessats. Per a més informació, cal trucar a l'Ajuntament de Sarral. El preu setmanal és de 25 euros, i l'acollida d'una hora o una hora i mitja de 5 euros i 8 euros setmanals, respectivament. S'hi aplica un 10% de descompte pels segons germans/es i un 20% per a les famílies nombroses.

Sarral, seu del curs comarcal de premonitors

Una de les novetats d'enguany és l'ús de la pista de pàdel en el campus. Com altres anys, els assistents podran també aprendre a nedar a la piscina municipal i participar en sortides a la natura pel terme. També es jugarà a jocs de taula, d'aigua i s'hi faran tallers d'art. Un equip de monitors dirigeix les activitats del campus. Enguany a més hi faran pràctiques una vintena d'aspirants a monitors, ja que el campus de Sarral serà la seu del curs de premonitors que organitza el Consell Comarcal de la Conca de Barberà.

tracking