Diari Més

Mobilitat

Cambrils estrena un sistema de bicicletes elèctriques compartides

El nou servei, que s'oferirà fins al 30 de setembre, compta amb set punts d'aparcament repartits per la ciutat

A la plaça de l'Ajuntament hi haurà un de set punts d'aparcament.

Cambrils estrena un sistema de bicicletes elèctriques compartidesAjuntament Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cambrils tindràdes d’avui i fins al 30 de setembreun nou sistema de mobilitat compartida amb bicicletes elèctriques d’última generació que permetrà, tant a ciutadania com a visitants, realitzar àgils desplaçaments per tot el municipi d’una manera sostenible i assequible. L’Ajuntament de Cambrils i l’empresa Pedelec Mobility col·laboren en aquesta iniciativa pionera a les comarques de Tarragona.

El nou servei compta amb 50 bicicletes elèctriques distribuïdes per set punts de la localitat, que poden ser utilitzades de manera compartida mitjançant una APP mòbil que governa tot el procés de reserva, utilització, devolució i pagament.

Durant aquesta fase de llançament del nou servei, s’ofereix un abonament mensual de 24,95 eurosque permetrà moure’s en bicicleta elèctrica lliurement per Cambrils per menys d’un euro al dia. Tant residents com visitants podran utilitzar el nou servei de manera discrecional per només 15 cèntims el minut.

Les bicicletes són d’un model d’última generació, disposen d’un cavallet que permet sostenir-se sense necessitat d’anclatge a la via pública, i estan disponibles a qualsevol hora del dia.

tracking