Diari Més

Successsos

Una dona intoxicada per inhalació de fum en cremar una campana extractora a Cambrils

Fins el lloc es van traslladar quatre dotacions de Bombers i una ambulància del SEM, que va traslladar l'afectada al CAP de Cambrils

Fins al lloc s'hi van traslladar un total de quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Una dona intoxicada per inhalació de fum en cremar una campana extractora a CambrilsBombers de la Generalitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona va resultar ferida lleu per inhalació de fum, ahir dimecres 25 d'abril a la nit, en incendiar-se la campana extractora a la cuina d'un pis a Cambrils. Fins el lloc dels fets s'hi van traslladar quatre dotacions dels Bombers per tal d'apagar el foc i una ambulància del SEM, la qual va atendre a l'afectada i la va traslladar al CAP del municipi.

El foc es va declarar quan passaven sis minuts de les 10 de la nit en un pis del bloc situat al número 8 del carrer Barcelona de Cambrils. Les flames únicament van cremar la campana extractora de la cuina de l'habitatge. Com a conseqüència de la inhalació del fum que va provocar l'incendi, una dona va resultar ferida lleu. L'afectada va ser atesa pel SEM i traslladada al CAP de la població per tal de sotmetre's a una revisió.

En l'extinció del foc hi van treballar un total de quatre dotacions de Bombers, que van aconseguir apagar les flames en poc menys de mitja hora, a dos quarts d'11 de la nit.

tracking