Diari Més

Successos

Roba en un pis a Salou i ho «celebra» amb cava

El detingut, un veí de Tarragona de 34 anys, havia accedit a través d’una finestra corredissa

El detingut, un veí de Tarragona de 34 anys, havia accedit a través d'una finestra corredissa.

Roba en un pis a Salou i ho «celebra» amb cavaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Tarragona van detenir aquest dimarts un home de 34 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Tarragona, com a presumpte autor d’un robatori amb força.

La investigació va començar arran de la denúncia interposada per la víctima qui va explicar als mossos que algú havia entrat a robar en un pis de segona residència situat al carrer de la Punta del Cavall del municipi de Salou.

Els investigadors van comprovar que el lladre havia accedit a l’immoble a través d’una finestra corredissa. Un cop a l’interior, l’individu hauria sostret electrodomèstics, roba, mobles i eines. A més, es dóna el cas que segons van poder saber els policies, el lladre s’hauria pres una ampolla de cava durant el robatori.

En la inspecció policial del lloc dels fets, els agents van localitzar diverses empremtes que, un cop analitzades, van donar positiu i van permetre identificar el presumpte autor dels fets.

Per tot plegat, els mossos van detenir dimarts a la tarda el presumpte autor del robatori. El detingut va passar ahir a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i va quedar en llibertat amb càrrecs.

tracking