Diari Més

Serveis

Les zones blaves de Valls estrenaran nova app

Els usuaris podran aparcar sense haver de passar pel parquímetre

Els usuaris podran aparcar sense haver de passar pel parquímetre.

Les zones blaves de Valls estrenaran nova appGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les zones blaves de Valls estrenaran, a partir del dia 2 de maig, iParkMe, la nova aplicació per a dispositius mòbils que substituirà l’actual AparcaApp. La nova aplicació es pot descarregar gratuïtament tan per a aparells IOS com Android i, com l’actual, permetrà aparcar en zona blava sense haver de passar pel parquímetre i pagant pel temps real d’estacionament estalviant temps i diners als usuaris.

D’aquesta manera, els 800 usuaris de l’actual App només hauran de descarregar-se iParkMe amb la que podran operar amb tota normalitat després de donar-se d’alta i introduir les dades. En aquest sentit, l’empresa municipal d’aparcaments VIAS SAM trametrà en els propers dies un newsletter per correu electrònic a tots els usuaris de l’actual aplicació on es detallaran les instruccions per fer el canvi d’aplicació.

L’aplicació per a mòbils permet estalviar temps a l’usuari que ja no ha de treure tiquet al parquímetre i també diners, ja que es paga pel temps real d’estacionament. A més, ofereix l’opció d’ampliar el temps d’aparcament des de qualsevol lloc amb dos simples clics i sense haver d’anar al parquímetre. Fins i tot, l’usuari rebrà una alarma al mòbil si el temps d’estacionament està a punt de finalitzar i podrà així ampliar-lo fàcilment. En el cas de denúncia, també des de la mateixa aplicació es podrà pagar efectuar el pagament d’anul·lació de denúncia.

A més de la comoditat, l’aplicació per a mòbils també està dissenyada per oferir informació sobre la ubicació de les zones d’estacionament, la densitat d’ocupació i les tarifes i descomptes disponibles per poder escollir on aparcar millor, així com accedir a bonificacions a través dels comerços de la ciutat. El canvi d’aplicació ha vingut motivat perquè l’empresa proveïdora de l’actual servei ha estat adquirida per la firma Integr@ Parking Solutions, firma que ja opera en diverses ciutats.

tracking