Diari Més

Educació

La Fira 'Camins' mostrarà l'oferta de formació professional al Camp de Tarragona

Un total de 41 centres educatius i institucions de Tarragona assistiran a La Fira 'Camins' els propers 3 i 4 de maig

La fira s'ha presentat aquest dimecres en roda de premsa a l'Ajuntament de Tarragona.

La Fira 'Camins' mostrarà l'oferta de formació professional al Camp de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La formació professional Camins d'FP, es durà a terme els dies 3 i 4 de maig al Recinte Firañ del Palau de Congressos de Tarragona on hi participaran un total de 41 centre d'educatius i institucions de Tarragona. Durant les dues jornades es promouran alternatives de formació profesional i ocupacional al territori.

El Recinte Firal esatà ple d'estands expositors i es realitzaran activitats demostratives, tambéhi huarà una mostra d'empreses del territori i un espai d'orientació acadèmica i professional.El divendres 4 de maig, es celebrarà una jornada tècnica amb xerrades que abordaran aspectes com el biaix de gènere a la Formació Professional industrial o la inserció laboral de la FP i una taula rodona sobre la formació professional dual. Aquesta fira es destina, principalment a alumnes de 4t d'ESO però també a aquelles persones interessades en millorar la seva vida laboral.

El conseller d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic, de l’Ajuntament de Tarragona, ha destacat que «la formació professional és una estratègia de ciutat». El diputat de l'Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona, ha manifestat «l'oferta de formació professional del Camp de Tarragona promou itineraris professionalitzadors de qualitat i afavoreix la millora de l'ocupabilitat de les persones».

tracking