Diari Més

Lleure

Montblanc retorna al passat medieval i recrea la 'Llegenda de Sant Jordi'

Els actes continuaran durant aquesta setmana i el cap de setmana següent. Demà es representarà l’’Entrega de la rosa’

La representació del Pacte Feudal.

Montblanc retorna al passat medieval i recrea la 'Llegenda de Sant Jordi'Associació Medieval

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 31a Setmana Medieval de Montblanc ha començat. La periodista i escriptora Empar Moliner va ser l’encarregada de donar el tret de sortida als dos caps de setmana de propostes culturals i festives divendres passat. Després del pas de la Comitiva Reial pels carrers de la vila, es va celebrar el pregó d’obertura de la Setmana Medieval d’enguany amb la presència dels principals protagonistes, Sant Jordi i la princesa. Empar Moliner va oferir un pregó en vers amb què lligava l’actualitat política i social que viu Catalunya amb els personatges de la Llegenda de Sant Jordi. La periodista va repassar, al seu pregó, els successos judicials i polítics dels darrers mesos a Catalunya.

Dissabte a la nit es va representar la Llegenda de Sant Jordi amb un gran èxit de públic i, al llarg del cap de setmana, a banda de la Mostra d’oficis i de Vins, es va organitzar l’escola cavalleresca, al fossar de la muralla de Sant Jordi, amb tot de tallers i activitats.

Avui s'ha escenificat el Pacte Feudal i demà es representarà l’Entrega de la rosa, a les set de la tarda, a la plaça de Sant Francesc.

tracking