Diari Més

L'alumnat del Pla de Transició al Treball de Cambrils organitzen un concurs gastronòmic

A la quarta edició del concurs van participar els alumnes d'Auxiliar d'hoteleria i els d'Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic

Els alumnes guanyadors de la quarta edició del concurs gastronòmic

L'alumnat del Pla de Transició al Treball de Cambrils organitzen un concurs gastronòmicCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 4a edició del Concurs Gastronòmic de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, va tenir lloc el passat divendres 13 d’abril a les instal·lacions d’aquesta escola. Hi van participar els alumnes del Pla de Transició al Treball (PTT) que cursen el grau d’Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració i el d’Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic. L’objectiu d’aquest concurs és que els alumnes posin en pràctica els coneixements que adquireixen en el programa de qualificació professional.

L’alumnat va tenir dues hores per preparar les receptes de romesco de rap i torradetes de Santa Teresa, que després van presentar als membres del jurat. En l’edició d’enguany hi va participar alumnes dels centres PTT de Lleida, Manlleu, Molins de Rei, Sant Pere de Ribes i Cambrils. Els guanyadors van ser: Alba Nieto de Lleida, amb el primer premi d’un contracte laboral pel juliol i agost al Cambrils Park Resort, Camping & Resort Sangulí Salou, en segon lloc Casian Nicolàs de Cambrils, que va rebre un notebook i Derian Revollo de Sant Pere de Ribes en tercera posició, que es va emportar un maletí de ganivets. A més, tots els participants van rebre uns obsequis realitzats pels alumnes del PTT de Tarragona que fan el curs d’Auxiliar de Fabricació mecànica i instal·lacions electrotècniques. L’acte va acabar amb un refrigeri elaborat i servit pels alumnes del PTT de Cambrils d'Auxiliar d'hoteleria.

tracking