Diari Més

Solidaritat

Engega la recollida d'aliments pels esmorzars i berenars dels infants necessitats

La Creu Roja i Alcampo faran la recollida d'aliments a 7 supermercats de la demarcació de Tarragona

Imatge d'arxiu d'infants berenant.

En marxa una recollida d'aliments per garantir els esmorzars i berenars dels infantsInternet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 6a edició de la campanya estatalEsmorzars i Berenars #AmbCor, tindrà lloc el pròxim divendres i dissabte, 13 i 14 d'abril. El projecte de recaptació, té l'objectiu de recollir aliments d'esmorzars i berenars pels infants de famílies amb dificultats. Es vol arribar a 2 milions d'esmorzars i berenar a l'Estat Espanyol.

Aquest esdeveniment solidari es realitzarà a set establimentsSimplyiAlcampode la demarcació de Tarragona. Concretament un a Reus, dos a Salou, dos a La Pineda, un aVilafortunyi un a Tortosa. Excepcionalment, als supermercats de Salou i la Pineda també es realitzarà la iniciativa el diumenge 15 d'abril. Els aliments que més es necessiten propis d'aquests àpatssón melmelada, galetes, brioixos, llet sencera o semidesnatada, oli d'oliva, xocolata, cereals d'esmorzar, suc de fruita, cacau en pols o formatge en porcions.

Un cop els voluntaris de la Creu Roja hagin recollit els aliments, es destinaran a les famílies dels municipis de l'entorn amb més necessitat. A més, les empreses organitzadores donaran una quantitat de 111.000 euros en productes d'esmorzars i berenars.

En la campanya del darrer any, a la demarcació de Tarragona es van recollir 4.238 quilos, per un total de 13.340 esmorzars i berenars. Per calcular el nombre d'esmorzars i berenars total s'ha estimat un pes mitjà de 300 grams per esmorzar.

tracking