Diari Més

Les Borges del Camp

'El Florido pensil' encetarà la Primavera Cultural de Les Borges del Camp

La màgia i el teatre seran els protagonistes en el marc d'aquesta setmana cultural

Els actors que formen la companyia tenen entre 64 i 74 anys.

Un fenomen anomenat 'La teatr'era'La Teatr'era

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les Borges del Camp acollirà aquest diumenge 15 d'abril la Primavera Cultural. Un seguit d'activitats que es faran durant tota la setmana i que té com a objectiu fer arribar la cultura als habitants de la localitat.

Els borgencs i borgenques, podran assistir a la representació de l'obra teatral Elfloridopensil, a càrrec de la companyia Teatr'Era de Castellvell del Camp. Aquesta funció presenta una postguerra de la Guerra Civil Espanyola on l'educació estava sustenta a una ideologia nacional catòlica, sota la dictadura Franquista i on els coneixements s'aprenien a base de memorització. L'obra es representarà a la Sala Parroquial de les Borges del Camp, a partir de les 19 hores.

Durant la setmana també hi haurà màgia pels més petits, de la mà del MagJuan. El dilluns 16 d'abril, a les 17 h, al Centre Cultural Serè. El mateix dia a les 20 h, a borgenca Maria CintaAymamírealitzarà una projecció-col·loqui sobre la seva experiència a l'expedició que va fer al cim de l'Aconcàgua, a 6.962 metres d'altitud.

tracking