Diari Més

Aparcament

Cambrils amplia les zones d'estacionament regulat durant Setmana Santa

S’activaran o canviaran d’horari les mateixes zones blaves i taronges que l’any passat del 24 de març al 2 d’abril

Imatge de la zona blava de Països Catalans de Cambrils.

Cambrils amplia les zones d'estacionament regulat durant Setmana SantaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les zones blaves i taronges de Cambrils situades a les zones amb més intensitat de trànsit durant la Setmana Santa s’activaran o canviaran d’horari del 24 de març al 2 d’abril. L’objectiu és augmentar la rotació dels vehicles aparcats en les àrees de major intensitat i oferir més disponibilitat de places al llarg del dia.

Durant les vacances de Setmana Santa augmenta la necessitat d’aparcament i els serveis relacionats a causa de l’increment de desplaçaments i els canvis dels comportaments de mobilitat.

Zones regulades que canvien d’horari

Les zones del port passen a estar actives de dilluns a diumenge de 10 a 13 h i de 17 a 20 h són: Països Catalans, Robert Gerhard, Eduard Toldrà, Pau Casals, Roger de Flor, Joan Sebastián Elcano, Ramón Llull, Rb. Jaume I, pl. Aragó, Barques.

Zones regulades que s’activen

Les zones que s’activen per Setmana Santa de dilluns a diumenge de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores són: Horta de Sta. Maria (zona taronja), Pg. St. Joan Baptista de la Salle, Parc del Pescador, c. Galceran Marquet, Rambla del Regueral (sud) i Av. Diputació (zona blava tocant a Salou, incloent c. Camí Mas d'en Gran i c. Camí de Mas Clariana).

tracking