Diari Més

Laboral

Mercadona informarà sobre les ofertes de feina per l'estiu en una jornada al Port Halley

L'esdeveniment tindrà lloc aquest divendres 23 de març de 10 del matí a 6 de la tarda

La cadena ja ofereix aquest servei a tres centres de la Comunitat Valenciana.

Mercadona ofereix 120 llocs de treball fixes a CatalunyaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les persones interessades en obtenir una feina durant la campanya d'estiu a Mercadona estan convocats, el proper divendres 23 de març, a la botiga que la cadena de supermercats té al centre comercial Port Halley de Vila-seca. L'empresa organitza una jornada que tindrà lloc de 10 del matí a les 6 de la tarda en què s'informarà a tots els interessats de les vacants que hi ha a la demarcació de Tarragona pel proper estiu.

La cadena informa a través del seu web que hi ha llocs disponibles per formar part del seu equip de treballadors a les botigues de Tarragona, Reus,Vila-seca, Salou, Cambrils, Altafulla, Creixell, Montblanc, Valls, Calafell, Coma-Ruga y el Vendrell. Es busquen candidats amb estudis mínims d'Educació Secundària Obligatòria (ESO) que tinguin disponibilitat per treballar de dilluns a dissabte durant els períodes vacacionals.

Per a aquestes vacants en campanya d'estiu, Mercadona ofereix un contracte temporal a jornada completa o bé parcial. Segons informa en la mateixa web, el sou és de 1.321 euros bruts per a la jornada completa i la part proporcional per a la jornada parcial.

tracking