Diari Més

Successos

Un home de 55 anys mor en un accident a la N-340 a Mont-roig del Camp

En aquest, una furgoneta va envestir lateralment a un cotxe

El cotxe ha quedat tallat en dues parts.

Un home de 50 anys mor en un accident a la N-340 a Mont-roig del CampDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Servei Català de Trànsit ha rebut un avís, a les 19.05 de la tarda, per un xoc entre dos vehicles a la N-340, al quilòmetre 1.137,2, a l'alçada del Càmping de Mont-roig Platja.

En aquest, una furgoneta hauria envestit a un cotxe lateralment provocant la mort del conductor del turisme, un home de 55 anys. Entre els ferits també hi ha un home de 53 anys que l'han derivat al CUAP de Cambrils (Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat). Un noi de 30 anys ha rebut l'altain situ, tot i que tenia dolors cervicals. I un últim ferit de 56 també ha rebut l'alta, després de patir un atac d'ansietat.

Una víctima mortal

A causa del fort impacte, l'home del turisme va perdre la vida en sortir disparat del vehicle. La víctima, J.I.P, residia a Lleida i tenia 55 anys.

Al lloc de l'accident, s'hi han personat set patrulles de Mossos d'Esquadra, tres dotacions de Bombers de la Generalitat i quatre unitats del SEM (dues bàsiques, una medicalitzada i una intermitja).La carretera es troba tallada en ambdós sentits a causa de l'accident.

Imatge de la furgoneta després de l'accident.

Un home de 50 anys mor en un accident a la N-340 a Mont-roig del CampDiari Més

tracking