Diari Més

Policial

Entren a dos pisos de Calafell i roben diners, joies i aparells electrònics

Van accedir a dos habitatges del carrer Noguera entre dos quarts de vuit i les nou de la nit

Els lladres van forçar les portes corredisses de les terrasses per accedir a les cases.

Entren a dos pisos de Calafell i roben diners, joies i aparells electrònicsGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Van entrar pel balcó, van forçar la porta i es van endur objectes de valor. Quan van acabar, van accedir a un altre pis del bloc i van procedir de la mateixa manera. Dos veïns de Calafell han denunciat sengles robatoris amb força a la llar que es van produir dissabte a la tarda, entre dos quarts de vuit del vespre i les nou de la nit, aprofitant que els propietaris es trobaven fora de la casa.

Els robatoris van tenir lloc al carrer Noguera de Calafell. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís poc després, quan els propietaris van arribar a casa i es van adonar que algú havia forçat la terrassa i van trobar a faltar objectes de valor. En ambdós casos, els lladres van accedir a pisos de la segona planta.

Al primer, van entrar tot forçant la porta de la terrassa que és tipus corredissa. De l’interior de l’habitatge van sostraure un botí lleuger però valuós: diners en metàl·lic, nombroses joies i electrònica de consum, és a dir telèfons mòbils o tablets.

Al segon dels habitatges, també ubicat a una segona planta de la mateixa comunitat veïnal, van entrar de igual manera i van robar joies i una tablet.

Els afectats van alertar el cos policial dels Mossos d’Esquadra, els quals estan investigant els fets.

tracking