Diari Més

Semana Santa

Més de 250 selvatans representaran la Passió

La Confraria de la Sang promou l’obra a partir d’un text punyent, reflexiu i contemporani del poeta i científic David Jou

Imatge de la presentació de la Passió selvatana.

Més de 250 selvatans representaran la PassióCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La història de la passió de Jesucrist és més que coneguda i s’ha representat en infinitat d’ocasions, però aquesta evidència no ha estat impediment per tal que més de 250 selvatans l’hagin fet seva per tal d’explicar-la afrontant aspectes poc habituals i pràcticament inèdits com són els dubtes contemporanis davant la fe, les creences o els valors de la nostra societat. Aquests són, de fet, els principals trets diferencials que els responsables de La Passió de la Selva destaquen de la seva peça, que enguany torna a representar-se nou anys després de ser estrenada.

Obra del científic i poeta barceloní David Jou, el retorn a l’escena de la Passió selvatana ha estat presentada aquest dimecres a la Diputació de Tarragona, entitat que juntament amb l’Ajuntament de la Selva ha donat el seu suport a la recuperació d’una obra que es va enllestir ara fa deu anys amb l’objectiu de convertir-se en la Passió del segle XXI.

El seu director, Josep Puig i Baiget, ha buscat fugir de la línia de les passions clàssiques, amb un text dur i punyent en el qual el públic se sent contínuament interpel·lat pels personatges. Per la seva banda, Lluïsa Garriga, procuradora de la Confraria de Sang, ha comentat que l’objectiu de la representació és convertir-la en un acte més que, de forma periòdica, complementi la Setmana Santa selvatana.

tracking