Diari Més

Indústria

Ercros ampliarà la capacitat de la planta de Vila-seca I

S'espera que la fàbrica produeixi 191.000 t/any de clor-rosa, a finals d'any

Ercros invertirà 23,8 MEUR a Vila-seca però manté els acomiadaments

Ercros invertirà 23,8 MEUR a Vila-seca però manté els acomiadamentsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ercros farà una segona ampliació de 26.000 t/any de la capacitat de producció de la planta de clor i sosa càustica de la fàbrica de Vila-seca I, que s'espera que entri en servei a finals de 2018, després de la qual la capacitattotal de producció de clor-sosa d'Ercros assolirà les 191.000 t/any.

L'empresa ha pres aquesta decisió a la vista de l'excel·lent evolució actual i prevista dels mercats de la sosa càustica i del PVC (que és el principal derivat del clor).

Aquesta serà la segona ampliació de la planta de clor-sosa de la fàbrica de Vila-seca I, donat que el 17 de desembre de 2017, va entrar satisfactòriament en funcionament la nova capacitat de 65.000 t.

També es va posar en marxa amb èxit, el passat 8 de febrer, la nova capacitat de producció de clor-sosa de la fàbrica de Sabiñánigo.En aquest cas, l'ampliació va ser de 15.000 t/any.

L'actual capacitat de producció d'Ercros és de 165.000 t/any, de manera que l'empresa s'ha situat com el primer fabricant d'Espanya, amb una quota del 59% de la capacitat de producció del país.Després de l'ampliació que ara s'anuncia, Ercros reforçarà la seva posició de lideratge en aquest sector, amb una capacitat de 191.000 t/any.

Ercros no descarta fer noves ampliacions de les seves capacitats de producció de clor en un futur si les perspectives de mercat i la seva rendibilitat així ho aconsellen.

tracking