Diari Més

Successos

A presó una dona per cometre quinze robatoris amb força

La presumpte autora dels robatoris va ser detinguda el dilluns

Totes les joies que va robar i l'arma que utilitzava

A presó una dona per cometre quinze robatoris amb forçaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona ha ingressat a presó per cometre quinze robatoris amb força a domicilis del BaixPenedès. La detinguda té 36 anys, és de nacionalitat marroquina i a banda dels robatoris li imputen tres furts, una estafa i usurpació d'estat civil. Lainvestigacióva començar a principis d'any després que entressin a robar en domicilis de Calafell i Cunit emprant un mecanisme molt semblant. Els investigadors van establir que el lladre actuava sol i entrava als domicilisa la nitforçant l'accés a l'habitatge. La dona va robar diners, joies i documentació personal.

En dos dels robatoris, la detinguda va ser enxampada pels residents i ella va manifestar, en ambdós casos, ser membre de la policia secreta, indicant que no es moguessin del llit i que es tractava d'una batuda policial. La dona, sense cap acreditació policial, ensenyava una arma de foc simulada perconvèncerals inquilins. Els Mossos van aconseguir detenir la dona el passat dilluns com apresumpteautora dels robatoris, un total de quinze comesos en dos mesos.

Furts, estafa i usurpació d'estat civil

Els Mossos, a través dels objectes i documentacions que van recuperar, han resolt tres furts de documentació i objectes personals, un a Mataró i els altres dos a Calafell i Cunit. A més, els investigadors han esbrinat que la detinguda havia utilitzat documentació sostreta per vendre una joia robada en un dels domicilis. El Jutjat d'Instrucció en funcions deguàrdiadel Vendrell ha decretat el seu ingrés a presó.

tracking