Diari Més

Màgia

El Festival de Màgia Impossible torna a La Canonja

Aquest es farà a principis d'abril i com a novetat tindrà el canvi d'ubicacions dels actes

La presentació del festival Impossible s'ha fet aquest dimecres per la tarde al Castell de Masricart, amb un espectacle del Mag Gerard

Presentació de les Jornades de Màgia Impossible de la Canonja

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LaCanonja acollirà els dies 6, 7 i 8 d'abril el Festival de Màgia Impossible. La presentació oficial tindrà lloc el dia 4 al Castell de Masricart amb un tast de màgia de prop a càrrec del Mag Gerard.

Com a novetat de la tretzena edició, l'esdeveniment canvia d’ubicació, degut a les properes obres de remodelació de l’Orfeó Canongí, hi haurà espectacles que es traslladaran al Pavelló poliesportiu. Aquest acollirà la Gala Internacional de Màgia amb Gisell, Set de màgia, Riversson i Adrián Conde; i l’espectacle El arte de la magia a càrrec del reconegut mag Jorge Blass.

L’altre canvi d’ubicació correspon als actes de carrer que abandonen la plaça Mestre Gols per passar a l’espai de la plaça Ernest Lluch. En aquest sentit, el dia 7 d’abril al matí, els nens podran gaudir de la màgia familiar d’Adrian Conde i també des d’aquest espai es donarà sortida a la cercavila de la companyia Cíclicus amb una tartana molt especial. L’Impossible finalitzarà enguany amb la màgia de Deux a la Tache al migdia del diumenge dia 8 d’abril a la plaça del Castell.

Les entrades i els abonaments pels diferents espectacles es podran adquirir a partir de dilluns 5 de març a través de la web Codetickets i al Castell de Masricart. La venda a taquilla una hora abans de l’espectacle. Tot i així, la majoria d’espectacles són de carrer i gratuïts.

tracking