Diari Més

Alcover instal·la tres nous passos elevats per millorar la seguretat dels veïns

L'objectiu del consistori és reduir la velocitat dels vehicles que circulen per diversos trams de carretera interurbana

Imatge del pas elevat ubicat a l'Avinguda de Mont-ral.

Alcover instal·la tres nous passos elevats per millorar la seguretat dels veïnsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament d’Alcover ha instal·lat un total de tres nous passos elevats al municipi per tal de millorar la seguretat dels veïns. Un d’ells s’ha ubicat a la muralla Anselm Clavé per tal de millorar l’accés a vianants al cementiri municipal. Un segon s’ha col·locat a l’Avinguda de Mont-ral que dota de més seguretat la zona d'equipaments municipals -piscina, EMMA i escola, entre d’altres-. Per últim, el tercer s’ha instal·lat a la carretera de Mont-ral que uneix la part alta de la vila amb la zona del camp de futbol.

L’objectiu de la instal·lació d’aquests nous passos elevats és reduir la velocitat dels vehicles que circulen per aquests trams de carretera interurbana i dotar de més seguretat aquestes zones millorant el pas de vianants i persones amb dificultats de mobilitat. També s'han realitzat millores en la senyalització horitzontal i vertical.

Els treballs han estat realitzats pel Departament de Carreteres de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alcover.

tracking