Diari Més

Un total de 255 persones i 12 comparses es llueixen a la rua de Carnaval de Constantí

El municipi ha viscut aquest cap de setmana els actes centrals de la festa

El primer premi se l'ha endut l'Associació Dance Power Constantí (Platinum), amb el 'Despertar de la Serpiente'.

Un total de 255 persones i 12 comparses es llueixen a la rua de Carnaval de ConstantíCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Èxit de participació als actes centrals del Carnaval de Constantí. La tradicional rua pels carrers del municipi, duta a terme aquest cap de setmana, va comptar amb la participació de 255 persones i un total de 12 comparses.

Les comparses es van concentrar a la Plaça de la Generalitat, des d’on van iniciar el recorregut per diversos carrers fins arribar al Pavelló Poliesportiu. En aquest indret va tenir lloc un Ball de disfresses infantil amenitzat per la música en directe a càrrec de Kids Music. Posteriorment, va tenir lloc un Sopar de motxilla en què s’hi van inscriure prop de 500 persones.

Durant el ball de disfresses, es va fer entrega dels premis a les millors comparses. El primer premi, dotat amb 400 euros, va ser per l’Associació Dance Power Constantí (Platinum), amb el Despertar de la Serpiente. El segon premi, dotat emb 300 euros, va ser per a l’AMPA de l’escola Mossèn Ramon Bergadà, amb la comparsa Els holandesos del Bergadà. Per últim, el tercer premi, de 200 euros, se’l va endur la comparsa Les Gipsy Queen’s.

La Revetlla de Carnaval es va allargar fins ben entrada la matinada amb l’actuació musical d’un DJ. Ja el diumenge dia 18 de febrer, els actes de Carnaval van finalitzar amb la processó de l’enterrament del Rei Carnestoltes i la tradicional cremada del Ninot.

Imatge del Ball de disfresses infantil de Constantí.

Un total de 255 persones i 12 comparses es llueixen a la rua de Carnaval de ConstantíACN

tracking