Diari Més

Urbanisme

L'Ajuntament d'Altafulla adjudica les obres de la biblioteca i l'arxiu municipal

El pressupost d'ambdós equipaments és de 229.900 euros i el termini d’execució és de tres mesos

L'alcalde d'Altafulla, Fèlix Alonso amb la regidora d'Urbanisme, Marisa Méndez-Vigo, i el representant de l'empresa, Jose Enrique Romeu.

L'Ajuntament d'Altafulla adjudica les obres de la biblioteca i l'arxiu municipalAjuntament d'Altafulla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, acompanyada de la regidora d’Urbanisme, Marisa Méndez-Vigo, i el director d’obra de l’empresa Edificacions i Reparacions Tarraco, Jose Enrique Romeu, han signat aquest matí el contracte d’adjudicació de les obres de l’arxiu i biblioteca municipals que s’ubicaran al carrer Vinyet, a la zona d’Hort de Pau, amb un pressupost total de 229.900 euros (IVA inclòs).

L’empresa Edificacions i Reparacions Tarraco és la

que va guanyar el concurs públic entre quatre empreses més.

Amb aquest projecte, la biblioteca ampliarà la superfície amb què disposa ara mateix a l’edifici de les antigues escoles Teresa Manero, i passarà dels 70 als 180 m2 útils. També contempla diferents zones diferenciades destinades als infants, audiovisuals, zona de consulta, dipòsit legal, vestíbul i magatzem sumant un total de 196,19 m2.

Per la seva banda, l’arxiu municipal comptarà amb una superfície total de 153,07 m2 distribuïts en traster, magatzem, arxiu i zona d’administració. Els banys es compartiran entre les dues seus, i estaran totalment adaptats per a les persones amb mobilitat reduïda. Els treballs començaran la setmana vinent i tenen un termini d’execució de tres mesos. D’aquesta manera, podria entrar en funcionament al mes de juny.

tracking