Diari Més

Mobilitat

El bus urbà de Torredembarra donarà servei els caps de setmana

El consistori realitza una prova pilot per tal de conèixer la demanda d'usuaris d'aquest servei

La prova pilot es posa en marxa paral·lelament a l'elaboració d'un nou procés de contractació del servei de transport urbà després que l'actual contracte hagi caducat.

El bus urbà de Torredembarra donarà servei els caps de setmanaAjuntament de Torredembarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La línia 1 del transport urbà de Torredembarra funcionarà també els caps de setmana a partir del proper 3 de març. D’aquesta manera, el servei de dissabtes, diumenges i festius que només estava actiu de juny a setembre s’estendrà als caps de setmana en una prova pilot amb la qual el consistori vol conèixer la demanda d’usuaris.

La prova pilot es posa en marxa paral·lelament a l’elaboració d’un nou procés de contractació del servei de transport urbà després que l’actual contracte hagi caducat. Aquest nou procés servirà per modernitzar i ampliar el servei. A més de l’ampliació del transport públic a tots els dies de l’any, també s’incrementarà el nombre de parades, especialment al barri dels Munts.

En la redacció del plec de clàusules que s’iniciarà a curt termini també s’incorporaran noves prestacions com la de disposar de vehicles més sostenibles mediambientalment i adaptats per al transport de persones amb mobilitat reduïda; la millora de les parades amb ampliació de les que disposaran de marquesines; i canvi en els pals de senyalització. A més es comptarà amb una aplicació de geolocalització perquè els usuaris sàpiguen en quin punt del recorregut es troba l’autobús.

tracking