Diari Més

Política

El PDeCAT tria Marc Vinya com a alcaldable a Montblanc

L’Assemblea local del grup polític a Montblanc ha designat Vinya com a cap de llista per les eleccions municipals del 2019

Marc Vinya dirigint-se als associats després de ser escollit alcaldable a Montblanc.

El PDeCAT tria Marc Vinya com a alcaldable a MontblancCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Vinya encapçalarà la llista que el PDeCAT presentarà a les eleccions municipals del 2019. Vinya, que va concórrer a les passades municipals de 2015 com a número 2 de la candidatura, també és vicepresident del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i cap comarcal del PDeCAT.

L’assemblea local del PDeCAT de Montblanc, celebrada ahir dimarts 13 de febrer, va donar un ampli suport a la candidatura de Vinya, que va obtenir 17 vots. A les eleccions primàries del partit també s’hi va presentar Cesc Viñas, actual portaveu del grup municipal, que va tenir el suport de tres associats.

Vinya ha agraït el suport dels associats i ha remarcat que «tots som importants per assolir els objectius que ens mouen per estar en política. Per fer un gran resultat a les eleccions municipals de 2019, cal que tots ens impliquem». L’alcaldable ha fet incidència en la necessitat d’obrir la formació política i anar més enllà dels membres del partit.

L’acte va comptar amb la presència del responsable de Política Municipal de la Vegueria de Tarragona del Partit Demòcrata, Juanjo Garcia.

tracking