Diari Més

Ebri Knight, Tremenda Jauría i Setrill, noves confirmacions per a l'Acampada Jove 2018

L’organització referma la seva aposta pels grups emergents del país

Pla general dels Ebri Knight actuant a l'escenari de l'Acampada Jove 2017, a Montblanc.

Montblanc, Ebri Knight, Setrill, Tremenda Jauría, Acampada Jove 2018, grup, confirmació, banda, músicaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Acampada Jove ha anunciat tres nous grups que formaran part de la 23a edició del festival. D’aquesta manera, Ebri Knigh, Tremenda Jauría i Setrill se sumen als ja anunciats Buhos, VadeBo i SenseSal. Després d'estrenar l’àlbum Guerrilla, Ebri Knigh tornarà amb força a l'Acampada Jove amb les seves cançons folk-rock. Al seu torn, la banda madrilenya Tremenda Jauría també visitarà Montblanc amb els ritmes més tropicals de l’electrocumbia i del reggaeton, i amb lletres carregades de contingut social i polític. Al seu torn, els guanyadors del Música Jove 2017, Setrill, seran els encarregats de donar el tret de sortida a les actuacions de l’escenari Independència.

El director del festival, Pau Morales, ha destacat que l’Acampada Jove «aposta pels grups emergents del país» amb iniciatives com el Música Jove, el concurs territorial de grups novells que celebra la final a Montblanc durant el festival.

En aquest sentit, durant els propers dies s’obriran les inscripcions als concursos territorials Música Jove que tindran lloc el 19 de maig al Maresme (Alça’t), el 2 de juny al Baix Llobregat (SonaBaix), el 16 de juny a les Terres de l’Ebre (a Xalar!), el 22 de juny a Barcelona (BarnaSo), el 29 de juny al Penedès-Anoia (Pàmpol Roig) i a les Comarques Gironines (Destaca’t), i al juny al Vallès Occidental (Impuls Jove).

L’Acampada Jove, organitzada per les Joventuts d’Esquerra Republicana i l’Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc per desè any consecutiu a Montblanc els dies 19, 20 i 21 de juliol. Anteriorment, el festival s’havia celebrat a Sant Celoni (2005-2008) i a Arbúcies (1996-2004).

tracking