Diari Més

Policial

Detingut un camioner borratxo circulant per l'AP-7 fent ziga-zagues a Altafulla

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus va alertar els Mossos d'Esquadra

Imatge del camió que circulava

Un camioner borratxo circula per l'AP-7 fent ziga-zagues a AltafullaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra del Camp de Tarragona van detenir ahir dijous, un home de 48 anys, de nacionalitat búlgara, amb domicili desconegut, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l’alcohol.

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus va alertar, a les 12.26 hores, als Mossos d’Esquadra que hi havia un camió circulant per l’autopista AP-7, en direcció sud a l’altura d’Altafulla, fent ziga-zagues, envaint el voral i la resta de carrils. Ràpidament, una patrulla de trànsit de mossos es va dirigir cap a la via per tal de recolzar al agents de la Guàrdia Urbana i fer-se càrrec de l’actuació al tractar-se d’una via interurbana.

Els agents de la Guàrdia Urbana, després de diversos intents, van aconseguir aturar el camió en una zona de descans ubicada al PK 252,9 de l’AP-7 sentit sud, que pertany al municipi de La Canonja (Tarragonès).

Els mossos, en arribar al lloc van identificar i van fer la prova d’alcoholèmia al conductor. El resultat de la prova amb l’etilòmetre va ser d’0,99 mg/l, una taxa superior més de sis cops la permesa per a conductors professionals, que és de 0,15mg/l.

Els mossos van immobilitzar el camió, un vehicle de 40 tones carregat, i van detenir el conductor que va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria amb el compromís de presentar-se quan sigui requerit davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona que instruirà el cas.

tracking