Diari Més

Economia

La Diputació de Tarragona impulsa dues acceleradores d'empreses

La 'Camp Tgn Up' s'ubicarà a l'antiga escola d'art i disseny de Reus i la de l''Ebre Up' al viver d'empreses de Tortosa

Imatge d'arxiu de la façana de la Diputació de Tarragona.

La Diputació de Tarragona ha emès una declaració institucional sobre la qüestió catalanaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Diputació de Tarragona impulsa dues acceleradores d'empreses emergents o de projectes innovadors, denominades Camp Tgn Up i Ebre Up, segons informa la institució provincial.

Les dues acceleradores d'empreses ofereixen un programa d'acompanyament, de vuit mesos de durada, dirigit a deu empreses emergents del Camp de Tarragona i deu més a les Terres de l'Ebre.

Es tracta de dos espais de trobada, formació, assessorament i treball en xarxa que compten amb la participació de catorze entitats de la província.

El període d'inscripció de les empreses que vulguin formar part del programa ja està obert i en la selecció, es valoraran idees de negoci innovadores, que ja facturin, que tingui una visió internacional o que es treballi amb les xarxes de comunicació actual.

Cada companyia tindrà a la seva disposició un grup de persones especialitzades en gestió empresarial que desenvoluparan accions d'assessoraments individualitzades, tutoria i transferència de coneixement, fins a un total de 25 hores.

A més, disposaran de 120 hores de formació d'experts en àmbits com les metodologies emprenedores, fonaments econòmics-, fonts de finançament, gestió del factor humà; aspectes legals o presentació de projectes, entre d'altres.

Cadascuna de les catorze entitats participants en el programa realitzarà diferents jornades i seminaris relacionats amb aquests àmbits.

Aquestes acceleradores compten amb el suport de la Generalitat, els ajuntaments de Reus, Tarragona, Valls, El Vendrell i Tortosa; els consells comarcals del Baix Camp, Baix Penedès, Priorat i Tarragonès, la Cambra de Comerç de Tortosa i la Universitat Rovira i Virgili (URV).

L'acceleradora Camp Tgn Up s'ubicarà a Reus, a les instal·lacions de l'antiga escola d'art i disseny de la Diputació, i la de l'Ebre Up, estarà situada en el viver d'empreses de Tortosa.

tracking