Diari Més

Successos

Detingudes dues persones a Miami-Platja per tràfic de drogues

Els dos homes de 52 i 42 anys oferien un servei de 24 hores tots els dies en un xalet d'una zona residencial de la ciutat

Imatge de l'operació 'Hisan' a Miami-Platja.

Detingudes dues persones a Miami-Platja per tràfic de droguesGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil de Tarragona en col·laboració amb la Policia Local de Mont-roig del Camp ha desarticulat un dels punts de venda de substàncies estupefaents més actius a la ciutat, dintre de l'operació 'Hisan'.Durant el dia d'avui, s'ha establert un dispositiu de Guàrdia Civil i la Policia Local de Mont-roig del Camp per detenir els implicats, dues persones d'origen marroquí de 52 i 42 anys. Els detinguts han passat a disposició del Jutjat d'Instrucció número 3 de Reus.

El punt de venda estava a un xalet de Miami-Platja i es van intervenir 1.020 grams de marihuana, 165 grams d'haixix, 2 grams de cocaïna, bàscules de precisió, diners en metàl·lic i diversos mòbils.

La col·laboració ciutadana va alertar de l'existència de l'habitatge i els agents van localitzar el domicili, on es va identificar les persones que distribuïen les drogues les 24 hores del dia tots els dies de la setmana.

tracking