Diari Més

Prop de 300 participants a la XIV Festa de l'Oli Nou de Vandellòs

L’esdeveniment es va celebrar ahir diumenge 21 de gener a les instal·lacions de la cooperativa agrícola

Imatge de la Festa de l'Oli Nou, realitzada ahir diumenge 21 de gener.

Prop de 300 participants a la XIV Festa de l'Oli Nou de VandellòsAjuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Prop de 300 persones van participar, ahir diumenge 21 de gener, en la XIV Festa de l’Oli Nou de Vandellòs. L’esdeveniment el va organitzar la Cooperativa Agrícola de Vandellòs a les seves instal·lacions, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i del grup de bitlles del poble.

A l’acte gastronòmic hi van ser presents l'alcalde de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Alfons Garcia, i diversos regidors del consistori; el president de la Cooperativa Agrícola de Vandellòs, Agustí Margalef; i el director dels Serveis Territorials d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a Tarragona, Àngel Xifré.

Tots els participants van poder gaudir d’un esmorzar popular on, a més de tastar l’oli nou de la Cooperativa, van menjar pa torrat, llonganissa, cansalada i arengades. Després de l’esmorzar, hi va haver una tirada oberta de bitlles i una ballada de sardanes. A més, qui va voler va poder visitar les instal·lacions de l’almàssera i comprar oli a l’Agrobotiga.

En aquesta campanya s’han produït uns 25.000 litres d’oli, dels quals la Cooperativa Agrícola de Vandellòs disposa d’uns 7.200 litres per vendre.

tracking