Diari Més

Successos

Troben armes, manilles i un passamuntanyes al pis on van retenir una dona a Salou

Els Mossos han trobat un ganivet de grans dimensions i un estri amagat amb una silueta similar a una arma de foc, a més de comprovar l'habitacle en què es va intentar amagar el detingut

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han trobat diverses armes, manilles i un passamuntanyes al pis de Salou on tres homes presumptament van retenir una dona contra la seva voluntat. Segons han confirmat aquest divendres fonts de la investigació, la Policia Autonòmica va realitzar ahir divendres una entrada i perquisició en el domicili on es va retenir la dona alliberada el passat dimecres, el qual està situat entre el número 50 i 60 del carrer Barcelona. A més de trobar diversos elements d'interès per la investigació, els agents també van poder comprovar l'habitacle on el detingut per detenció il·legal i agressió sexual va intentar amagar-se per evitar que la policia el localitzés.

En l'entrada al pis del carrer Barcelona, concretament els Mossos d'Esquadra van trobar un estri amagat, al lloc on la víctima va manifestar als agents en la seva declaració, amb una silueta similar a una arma de foc. També van localitzar una motxilla en la qual s'han trobat unes manilles, un passamuntanyes i una eina amb forma de defensa metàl·lica. A la cuina de l'habitatge també es va localitzar un ganivet de grans dimensions, també d'interès per a la investigació.

A part de trobar tots aquests elements, presumptament útils per segrestar i retenir a la víctima, els Mossos d'Esquadra també van poder comprovar l'habitacle on el detingut de 28 anys -investigat per un delicte de detenció il·legal i agressió sexual-, va intentar amagar-se per tal que la policia no el localitzés el dia de l'alliberació de la dona. Segons informacions que van transcendir ahir dimecres, l'home no tenia cap relació sentimental prèvia amb la víctima.

Els Mossos d'Esquadra van confirmar avui que només l'home més jove, de 28 anys, segueix detingut per un delicte de detenció il·legal i agressió sexual, mentre que els altres dos individus -de 34 i 55 anys- van quedar en llibertat després de declarar el mateix dimecres, dia de l'alliberació de la dona retinguda. Segons ha pogut saber Diari Més, l'home de 55 anys seria el pare del detingut, que passarà avui divendres a disposició judicial.

Els Mossos d'Esquadra van trobar un ganivet de grans dimensions a la cuina.

Troben armes, manilles i un passamuntanyes al pis on van retenir una dona a SalouMossos d'Esquadra

Imatge del carrer Barcelona, on s'està produint l'operació policial.

Ampli dispositiu policial a Salou per la crida d'auxili d'una donaDiari Més

tracking