Diari Més

Vandellòs celebra aquest diumenge la XIV Festa de l'Oli Nou

La festa tindrà lloc a les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola de Vandellòs

Els assistents podran degustar l'oli nou de la Cooperativa Agrícola de Vandellòs en un esmorzar popular el proper 21 de gener.

Vandellòs celebra aquest diumenge la XIV Festa de l'Oli NouAjuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La XIV Festa de l’Oli Nou de Vandellòs se celebrarà el proper diumenge 21 de gener a la Cooperativa Agrícola del municipi. La festa començarà a les 9h amb un concurs d’allioli i continuarà mitja hora més tard amb un esmorzar popular. En l’àpat, a més de tastar l’oli nou de la cooperativa, els participants podran menjar pa torrat, cansalada, llonganissa, arengades i beure vi negre i aigua. El preu del tiquet serà de 3,5 euros.

Després de l’esmorzar, cap a les 11 hores, hi haurà una tirada oberta de bitlles. A les 12h es farà una ballada de sardanes. A més, qui vulgui podrà visitar les instal·lacions de l’almàssera i comprar oli a l’Agrobotiga, que estarà oberta de les 9 a les 13 hores.

La Festa de l’Oli nou està organitzada per la Cooperativa Agrícola de Vandellòs amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i del grup de bitlles del poble.

tracking