Diari Més

Oci

La Canonja tindrà tres estructures per fer escalada en diversos punts del municipi

L’empresa Gecko Walls instal·larà tres elements: un monòlit vertical de 10 metres i dos ‘blocks’ per practicar l’escalada en bloc d’aproximadament tres metres

Un dels elements d'escalada s'ubicarà a la zona de jocs infantils de la plaça Ernest Lluch.

La Canonja tindrà tres estructures per fer escalada en diversos punts del municipiGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Canonja comptarà en un futur amb tres estructures d’escalada que s’instal·laran en diferents indrets de la població. L’empresa encarregada de muntar i instal·lar aquests elements és Gecko WALLS, qui ha estat el guanyador del concurs de licitació que va treure l’Ajuntament per a la creació d’aquestes estructures.

En concret s’instal·laran tres elements: un monòlit vertical de 10 metres i dos ‘blocks’ per practicar l’escalada en bloc d’aproximadament tres metres. La primera estructura, la més alta de totes, s’ubicarà al pati posterior del poliesportiu municipal. Els 'blocks' es col·locaran a a la zona de jocs infantils de la Plaça Ernest Lluch i a la zona nord del Mur Verd.

El Monòlit vertical, que s’instal·larà al pati posterior del poliesportiu municipal, consistirà en un element vertical de planta triangular i amb tres cares d’escalada. Tindrà formes i textura que imitaran la roca natural i disposarà de sis línies de seguretat, amb sis llocs de reunió de doble mosquetó INOX. La superfície total incorporarà com a mínim 120 preses d’escalada. L’element es podrà utilitzar per tres nivells d’escalada: principiant, avançat i expert. Al voltant del monòlit es deixarà un perímetre lliure de com a mínim 3,5 metres d’amplada, el qual anirà pavimentat i tindrà un acabat de gespa artificial. L’espai es delimitarà amb una tanca metàl·lica galvanitzada, de 2 metres d’alçada, i porta amb pany i clau.

Pel que fa als blocks, s’instal·larà un block vertical infantil de 2,5 metres a la Plaça Ernest Lluch, a la zona de jocs infantils.En aquest cas serà un element vertical d’escalada infantil, de planta trapezoidal, amb diferents cares escalables que també imitarà la roca natural en forma i textura. Incorporarà com a mínim 30 preses d’escalada i també es podrà fer servir pels nivells principiant i avançat. L’element estarà envoltat per un material tou d’una amplada mínima de 2 metres, adequat per la possible caiguda dels infants.

Per últim, s’ubicarà un Boulder roca-pont de 3 metres d’alçada a a la zona nord del Mur Verd. Es tracta d’un element d’escalada infantil, de planta trapezoidal, amb diferents cares escalables i una zona central foradada per fer escalada en pla horitzontal. També imitarà la roca natural en formes i textura i la superficie incorporarà com a mínim 40 preses d’escalada. També es podrá utilitzar en els nivells principiant i avançat. El paviment que envoltarà la superfície de l’element també serà adequat a la possibilitat de caiguda dels infants i constarà d’un element tou.

Recreació en animació de com serà el monòlit vertical d'escalada.

La Canonja tindrà tres estructures per fer escalada en diversos punts del municipiGecko Walls

Recreació de com serà un dels 'blocks' infantils de prop de tres metres.

La Canonja tindrà tres estructures per fer escalada en diversos punts del municipiGecko Walls

Un dels elements d'escalada s'ubicarà a la zona de jocs infantils de la plaça Ernest Lluch.

La Canonja tindrà tres estructures per fer escalada en diversos punts del municipiGecko Walls

tracking