Diari Més

Comerç

El Pleamar Vintage Market d'Altafulla se celebrarà el 31 de març i l'1 d'abril

La quarta edició de del mercat d’articles de segona mà i vintage tindrà lloc al Parc Voramar i allargarà els seus horaris

Els visitants trobaran parades d'articles de segona mà i vintage, antiguitats, roba de segona mà, articles d'upcycling, artesania, vinils, llibres, bicicletes, i mobles.

El Pleamar Vintage Market d'Altafulla se celebrarà el 31 de març i l'1 d'abrilCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Pleamar Vintage Market d’Altafulla arriba, aquest 2018, a la seva quarta edició. Enguany el mercat de segona mà i vintage se celebrarà del 31 de març i l’1 d’abril al Parc Voramar. Com a novetats, l’organització ampliarà els horaris arran de la demanda del públic que va superar les 12.000 persones l’any passat. D’aquesta manera, la trobada s’allargarà més enllà de les 21h de la nit el dissabte i fins les 20h del vespre el diumenge.

Els visitants podran gaudir de música en directe, parades d’alimentació eat street,zona de discos vinil vinil corner, i la zona infantil kids zone, a més d’una setantena de parades de diferents articles. L’organització inclourà una segona actuació musical el diumenge, i la possibilitat d’una nova activitat programada.

Les preinscripcions per als paradistes que vulguin participar-hi s’obriran a finals d’aquest mes de gener. Podran trobar el formulari al perfil de Facebook de Pleamar Vintage Market. També poden sol·licitar més informació al correu electrònic pleamarmarket@gmail.com . La convocatòria s’obrirà a parades d’articles de segona mà i vintage, antiguitats, roba de segona mà, articles d’upcycling, artesania, vinils, llibres, bicicletes, i mobles.

El Pleamar Vintage Market està organitzada per l’Associació Pleamar i la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla.

tracking