Diari Més

Successos

Tres detinguts per una ganivetada la nit de Cap d'Any a Cambrils

Els implicats, veïns de Cambrils, es van barallar en un local d'oci a l'avinguda Horta de Santa Maria

Imatge d'arxiu de la Policia local.

La policia local de Cambrils decomissa 84 plantes de marihuana del garatge d'una casa unifamiliarWordpress

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Cambrils ha detingut a tres persones implicades en l'agressió amb arma blanca en una baralla ocorreguda la matinada de Cap d'Any en un local d'oci. Les declaracions de la víctima i dels testimonis, a més, de les imatges de les càmeres de seguretat han estat claus per esclarir els fets i identificar les diferents parts.

El passat 1 de gener, a les 6.55 hores, els agents locals van rebre dues trucades telefòniques provinents de l'establiment d'oci ubicat a l'avinguda Horta de Santa Maria sobre una baralla entre dos grups de persones. La Policia Local juntament amb els Mossos d'Esquadra van iniciar la recerca i van localitzar la persona agredida al servei d'urgències de l'Hospital Lleuger de Cambrils. L'agredit presentava dues ferides a la zona abdominal.

Els agents van prendre declaració als diversos testimonis i van obrir diligències per un delicte d'agressions. Els agressors, tres homes joves, no van ser localitzats.

Durant els dies següents, la Policia Local va prendre declaració a la víctima, es van practicar diverses diligències i es van revisar les imatges de les càmeres de seguretat.

Gràcies a aquestes, el passat 8 de gener, es va detenir el presumpte autor de la ganivetada, J.P.P., veí de Cambrils. L'endemà, els Mossos d'Esquadra van arrestar un dels seus acompanyants, F.P.P., a Reus. I el passat dijous, 11 de gener, la Policia Local va identificar i detenir el tercer implicat, J.G.M., també veí de Cambrils. Amb aquesta última actuació es van donar per finalitzades les diligències policials que han estat lliurades al Jutjat d'Instrucció de Reus.

tracking