Diari Més

Què fer aquest cap de setmana?

L'exposició de pessebres i diorames o el clàssic de dansa El Trencanous són algunes de les propostes

Imatge de El Trencanous que tindrà lloc aquest cap de setmana.

Què fer aquest cap de setmana?Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de setmana ja està aquí. El Diari Més us proposa activitats per totes les edats i preferències:

A Tarragona, aquet dissabte i diumenge són els darrers dies per poder visitar lacol·leccióde pessebres i diorames que s'exposen a la cripta de l'església de Sant Antoni de Pàdua, al número 105 de la Rambla Nova. Es tracta d'una exposició de pessebres que destaquen per la qualitat de les figures, els petits detalls i la recreació d'ambients moltdiversos.

També a Tarragona, tindrà lloc el dissabte el Gran Concert d'Any Nou de l'Ateneu de Tarragona. Serà a les set de la tarda a l'Esglésiade Sant Joan. Un concert per la pau, la solidaritat i la festa. Serà a càrrec de la coral de Vedruna Cor, sota ladirecciód'Anna VidalAyxendri. El programa inclourà també l'AveMaria, cançó de missa alemanya i Cançons per la Pau, a càrrec d'intèrprets de música clàssica de l'Ateneu.

A Tarragona, dissabte a les deu de la nit, la sala Zero acollirà el concert deDisplayOfPower, la banda original de Tribut a Pantera. Pantera, el grup deMetalemblemàtic dels 90.DisplayOfPowerrespecten fidelment els temes de Pantera, així com el seu so en directe.

Al costat d'ells, dues bandes locals per completar la vetllada. Perun costatReversion, banda de covers de Metall Extrem i clàssic del Metall, formada en 2015 per membres d'altres bandes comBetweenTheFrost.Obrint,Mussessein, banda a cavall entre elDeathi elBlackamb tints progressius i que tornen als escenaris després d'una llargaaturada

També a Tarragona, aquest diumenge, a les vuit del vespre el Teatre Tarragona acull el clàssicde El Trencanous. Txaikovski narra el somni de la Clara durant la nit de Nadal, que rep un trencanous de joguina. Després de cobrar vida i derrotar el rei dels ratolins en una dura batalla, la porta a un regne màgic poblat per ninots que també estan vius, on la Clara i el príncep Trencanous ballen fins que la nena es desperta. Un espectacle visual que combina la dificultat de la dansa clàssica, l'esperit creatiu de la dansa contemporània i la força de la dansa espanyola. El preuserà19 euros. Les entrades es poden adquirir onlineaTarracoticketi a les taquilles del Teatre Tarragona

A Reus, tindrà lloc el diumenge, l'activitat familiar «Observem, escoltem i toquem enfamilia» des de11:00fins a13:00 h. Descobrirem els personatges i els trets més essencials de la vida de l'arquitecte Gaudí a través d'un joc d'empatia. Serà al Gaudí Centre i el preuseràde4€. L'activitat està prevista per infants a partir de 4 anys.

La tercera edició de la cursa popular Crema Torrons, queescelebrarà el diumenge de gener a Miami Platja. Es preveu arribar als 400 participants. La proposta esportiva, que està organitzada per l'Ajuntament de Mont-roig del Camp, tornarà a ser solidària i es complementa amb altres activitats per recaptar fons per l'AssociacióTouretteCatalunya.

A Valls, el diumenge tindrà lloc a partir de les19:00 hores, la Cercavila de vigília dels Tres Tombs. Des de les19:00 horespels diferents carrers de la ciutat. L'itinerari previstseráplaça Sant Francesc, carrers Sant Antoni, Major, plaça del Blat, carrer de la Cort, el Pati, carrer Jaume Huguet, Font de la Manxa, carrer AnselmClavé, Avenir,Vallvera, passeig de l'Estació, carrer AnselmClavé, Font de la Manxa, carrer Jaume Huguet, muralla del Castell, plaça Sant Francesc iKursaal.

A elsPallaresos, celebraran la Festa Major de Sant Sebastià aquest cap de setmana i el proper. Entre els actes previstos, a partir de les cinc de la tarda, la cercavila Porta el teu Gegant i balla amb la colla Gegantera del municipi. A l'envelat de festes, grans i petits podran gaudir d'una tarda de diversió amb jocs i tallers tradicionals també amb la Colla Gegantera. Serà des de les sis a les vuit del vespre. El correfoc i la cercavila arribarà a les vuit del vespre. Serà a càrrec del Ball de Diables dels Pallaresos. A les nou de la nit, a l'envelat de les festes, un nou sopar de Motxilla, prèvia reserva a l'Ajuntament, i ball a partir de les onze de la nit amb l'OrquestraHimalayaque portaran música actual i de sempre.

tracking