Diari Més

La III cursa Crema Torrons de Miami Platja recaptarà fons per l'Associació Tourette Catalunya

A més de la competició, que recorre les principals cales del municipi, també hi haurà activitats solidàries paral·leles

Imatge de la sortida de la cursa Crema Torrons de Miami Platja.

Més de 360 persones participen en la II cursa Crema Torrons contra la leucèmiaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cursa popular Crema Torrons de Miami Platja arribarà, aquest diumenge 14 de gener, a la seva tercera edició. La proposta esportiva tornarà a ser solidària i es complementa amb altres activitats per recaptar fons per l’Associació Tourette Catalunya. D’aquesta manera, a més de la competició esportiva, hi haurà inflables, bar, mercadet solidari i sessió de zumba, entre d’altres.

Pel que fa a la cursa, un any mé, s’ofereixen dos recorreguts, de 5 i 10 km que es realitzaran íntegrament per asfalt i que transcorreran pel costat del mar, per tal de poder gaudir de les cales de Miami Platja. La novetat d’aquesta edició és que el recorregut llarg és una sola volta i que, a més, s’obsequia als participants amb una samarreta tècnica. Per tal que els més petits també puguin córrer i ajudar, també s’han creat dues curses de 500 i de 1.000 metres. La jornada solidària serà de 10h a 15h a la Pèrgola de la Platja Cristall de Miami Platja i les curses esportives començaran a les 10.30 h.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, organitzador de la cursa, preveu que s’arribi als 400 participants. Tots ells col·laboraran en la captació de diners per l’Associació Tourette Catalunya, la qual dóna suport a les famílies i persones afectades per la síndrome de La Tourette, un trastorn neurològic que es caracteritza per la producció de tics motors i vocals crònics.

Les inscripcions segueixen obertes fins al proper divendres 12 de gener i es poden fer online a través de Naturetime.es o presencialment al Decathlon de Vila-seca.

tracking