Diari Més

Els Reis d'Orient desembarcaran a Cambrils amb diverses novetats

L’únic punt de recollida de cartes dels Reis se situarà a la plaça de l’Ajuntament

Imatge d'arxiu de l'arribada dels Reis d'Orient a Cambrils.

Els Reis d'Orient desembarcaran a Cambrils amb diverses novetatsJoan Marín

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Melcior, Gaspar i Baltasar, els tres Reis d’Orient, arribaran aquest divendres a la tarda al port de Cambrils amb unes quantes novetats. A partir de les 18h, a les Escales Reials del Mollet del Rec, una animació amenitzarà l’espera dels Reis. A les 18.30h, mitja hora abans de l’habitual, els focs d’artifici anunciaran l’arribada de Ses Majestats que, també com a novetat, disposaran d’un nou escenari perquè tothom els pugui veure. Seguidament, s’iniciarà la gran cavalcada pels carrers i places de la vila.

També hi haurà animació a partir de les 19.30h hores a la plaça de l’Ajuntament, que serà l’únic punt de recollida de cartes dels Reis, mentre que a les 20h se celebrarà una xocolatada per a tots els nens i nenes. Gaspar, Melcior i Baltasar arribaran a la plaça de l’Ajuntament a les 20.30h aproximadament i estrenaran tres nous trons de fusta, que són una rèplica dels de les carrosses.

Repartiment dels regals casa per casa

El dissabte 6 de gener, els Reis d’Orient repartiran casa per casa les joguines i els regals als nens i nenes que ho hagin sol·licitat. El repartiment començarà pel Barri de l’Eixample, la plaça del Pòsit i les urbanitzacions de Llevant i Ponent.

El pavelló municipal d’esports estarà obert el 5 de gener de les 22 hores fins a la 1:30 hores del 6 de gener perquè els patges puguin preparar el repartiment de regals.

Com cada any, el programa d’actes reial està organitzat per l’Associació d’Antics Alumnes de la Salle amb la col·laboració de l’Ajuntament, entitats, empreses i voluntaris. En total es mobilitzaran unes 200 persones perquè Ses Majestats puguin repartir regals per a tots els nens i nenes de Cambrils.

tracking