Diari Més

El Pessebre dels Estels de la Masia de Castelló celebra el seu 20è aniversari

Enguany el pessebre es podrà visitar el 23, 26 i 30 de desembre de 2017 i el 6 de gener de 2018

El Pessebre dels Estels de la Masia de Castelló es podrà visitar durant quatre dies.

El Pessebre dels Estels de la Masia de Castelló celebra el seu 20è aniversariAjuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Pessebre dels Estels de la Masia de Castelló celebra, aquest Nadal, el seu 20è aniversari. Enguany el pessebre, organitzat per l’Associació Masia Castelló amb el patrocini de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, estarà obert quatre dies, un més que els anys anteriors. En concret, es podrà visitar dies 23, 26 i 30 de desembre de 2017 i 6 de gener de 2018. L’horari de visita serà de les 18 a les 20.30h.

Per altra banda, també s’estrenaran noves escenes i espectacles. L’Associació ha recuperat un corral vell per posar l’establia del naixement en un lloc més bonic i cèntric de Castelló i ha fet una sènia d’aigua que la fa funcionar un animal. A més, s’obrirà el celler de Cal Santo, una de les cases importants de Castelló del segle XVII, que encara queda dempeus.

En total s’hi representaran trenta-vuit escenes, gràcies als 220 actors i més de 100 col·laboradors que hi participaran. Les entrades es podran comprar online a www.masiacastello.cat o a Castelló mateix i tindran un preu de 4 euros, per als nens d’entre 4 i 9 anys i de 7 euros, per a la resta de públic. Per als menors de 4 anys l’accés serà gratuït. El preu de l’entrada inclourà un petit berenar.

Les persones interessades a visitar el Pessebre caldrà que s’apropin fins a Vandellòs, on se’ls indicarà com arribar amb el seu propi vehicle, per camí asfaltat, fins a l’aparcament, una gran zona condicionada per estacionar els vehicles fàcilment.

II Concurs d’Instagram

En aquesta 20a edició, els visitants també podran participar en el concurs d’Instagram que convoca la Regidoria de Turisme per segon any consecutiu, amb els hashtags #pessebredelsestels2017 i #masiacastelló. La persona que faci la millor fotografia s’endurà diversos premis: una estada de dues nits per a dues persones a la Figuerola Resort @Spa, en règim de dormir i esmorzar, que inclou un sopar i una sessió d’spa; un bateig de golf al Pitch &Putt La Figuerola; i un dinar per a dues persones al restaurant Rebost de la Nuri de Masboquera. Les bases del concurs es poden consultar al web de Turisme: www.hospitalet-valldellors.cat

tracking