Diari Més

El Club d'Escacs Valls 'fitxa' Oriol Junqueras i reivindica la seva llibertat

La proposta la van fer arribar fa uns dies al president de la seva formació i Oriol Junqueras, des de la presó, l'ha acceptat

Imatge d'arxiu del vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras.

Junqueras: «la voluntat de diàleg no pot mantenir-se en clima creixent de repressió»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club d'Escacs Valls ha fitxat el president d'ERC i candidat de la formació a presidir la Generalitat, Oriol Junqueras, com a jugador federat i ha reivindicat la seva posada en llibertat, informa el partit republicà.

El Club d'Escacs Valls ha tramitat la fitxa federativa de Junqueras perquè practica aquest joc des de fa molts anys i l'objectiu del club és deixar un taulell lliure amb un llaç groc a la cadira a cada competició que disputi per reivindicar la seva llibertat.

Aquesta iniciativa s'ha coordinat amb el candidat d'ERC perTarragonai regidor del consistori de Valls, Òscar Peris, i el primer tinent d'alcalde, el republicà Jordi Cartanyà.

Aquesta proposta la van fer arribar fa uns dies al president de la seva formació i Oriol Junqueras, des de la presó, l'ha acceptat.

El director esportiu del Club d'Escacs Valls, Francisco Blasco, assenyala que també pretenen «visibilitzar els valors escaquístics d'honestedat, respecte pel rival i integritat que sempre ha demostrat Oriol Junqueras».

Blasco ha manifestat que «sabem que Junqueras està jugant moltes partides a la presó, però reivindiquem que jugui amb nosaltres i amb plena llibertat».

El Club d'Escacs Valls és un dels tres equips de primera divisió catalana de la província deTarragona. El club té un primer equip i altres sis en diferents categories. El pròxim 7 de gener competirà a la CopaTarragona, moment en què es posarà en marxa aquesta iniciativa.

Així ho han anunciat a tots els membres del Club a través del seu compte de Twitter.

tracking