Diari Més

Successos

Detingut un home que portava més de tres quilos de marihuana amagats al cotxe

El detingut, veí de Miami Platja, transitava il·legalment, ja que en els registres policials el vehicle constava com a donat de baixa definitiva per a circular

La policia va rebre la trucada dels veïns que algú havia calat foc a un pneumàtic amb un líquid inflamable i alguns draps.

La policia de Cambrils busca un piròman que crema pneumàtics i actua amb un passamuntanyesWordpress

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Cambrils va detenir dissabte a la nit un veí de Miami Platja per possessió de drogues prohibides. L’home de 36 anys portava al seient del darrera del vehicle vuit paquets de marihuana, aquests estaven tapats amb una manta i pesaven aproximadament 3,2 quilos.

Els fets van tenir lloc a les 23.35 hores, quan patrulles de la Policia Local van detectar un vehicle, de marca Citroën C5, que circulava amb plaques de matricula britànica i demanera temeràriaper la carretera de Montbrió. Els agents van aturar el cotxe a la zona de la Cooperativa Agrícola i van trobar vuit paquets de marihuana.

Els agents va detenir l’home per un delicte contra la salut pública. A més, van comprovar que el vehicle transitava il·legalment, ja que en els registres policials constava com a donat de baixa definitiva per a circular. La Policia de Cambrils ja ha obert les diligències corresponents.

tracking