Diari Més

Solidaritat

Alcover recapta més de 3.700 euros per a La Marató de TV3

Diferents entitats alcoverenques van organitzar actes solidaris per recaptar fons

Imatge de l'activitat organitzada pel Club Esportiu Alcover.

Alcover recapta més de 3.700 euros per a La Marató de TV3Club Esportiu Alcover

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Durant els mesos de novembre i desembre, el municipi d'Alcover ha dut a termeun seguit d'activitats solidàries organitzades per diferents entitats alcoverenques per recaptar fons per a La Marató de TV3. En total, el municipi ha recaptat 3.714 euros.

El primer dels actes solidaris que va acollir Alcover va ser una fesolada popular, que va tenir lloc al pavelló de les escoles, i que va estar organitzada pel Col·lectiu de Dones d’Alcover i la regidoria de Serveis Socials. En acabar el dinar, els comensals van poder gaudir d’una sobretaula amb bingo i una masterclass de zumba.

Altres activitats que s'han dut a terme van ser un bingo a la Llar de Jubilats; un esmorzar popular celebrat pel Club Esportiu Alcover; i l'AMPA de l'Escola Mare de Déu del Remei va organitzar un seguit d'activitats com un concurs de pastissos, la rifa d'una cistella, un mercat de joguines i un taller de maquillatge i pintura. Per altra banda, el Convent de les Arts va acollir un concert benèfic on hi van participar diferents entitats del municipi com l'EMMA i l'Escola d'Adults, entre d'altres. I el darrer dels actes dedicats a La Marató va ser el XIIè Memorial Abel Gomis.

tracking