Diari Més

Sucessos

Un ferit lleu en caure el seu cotxe a la via del tren de Vila-seca

El vehicle estava estacionat en un pàrquing d'un establiment comercial quan va caure d'un desnivell d'uns sis metres d'alçada

El cotxe a les vies de tren de Salou.

Un cotxe cau a les vies de Salou aquesta matinada.Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una persona va resultar ferida lleu ahir dimecres a la nit en caure el cotxe en el qual anava a la via del tren a Vila-seca, zona limítrof amb Salou. Els fets van passar cap a les 11 de la nit quan, per causes que es desconeixen, el vehicle, que estava estacionat en el pàrquing d'un establiment comercial del carrer del Batlle Pere Molas, va caure per un desnivell d'uns sis metres d'alçada. El cotxe - un Ford Focus- va acabar a la via del tren, per on cap a les 23.08 hores va passar un comboi de llarga distància que va arrencar la xapa lateral del cotxe. Sortosament, la persona que hi havia a l'interior del vehicle només va resultar ferida lleu.

A causa de l'impacte, el tren implicat en l'incident va continuar el seu trajecte amb 40 minuts de retard. El cotxe es va retirar de la via cap a dos quarts de quatre de la matinada i ha obligat a interrompre la circulació de trens comercials fins a aquella hora.

Un cotxe cau a les vies de Salou aquesta matinada.

Un cotxe cau a les vies de Salou aquesta matinada.Cedida

tracking